Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

Visitant els equipaments patrimonials descobriràs el Delta.

març 2, 2023 admin Comments Off

Aquesta nova campanya de promoció turística neix de la col·laboració entre el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Museu de les Terres de l’Ebre i inclou tots els museus i centres d’interpretació del Delta de l’Ebre.

Totes les persones visitants d’aquests equipaments rebran un passaport per gaudir d’un seguit d’avantatges com accedir a descomptes en l’entrada o optar a un sorteig per assistir a activitats internes que, habitualment, no es mostren al públic.

El Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta de Sant Jaume d’Enveja és un dels deu equipaments de difusió del patrimoni al delta de l’Ebre que formen part d’aquesta xarxa de col·laboració com a espais reconeguts dins de la Carta Europea de Turisme Sostenible i el seu pla d’acció. 

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan accedeixis a ells. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad