Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

Tornarem a ser poble!

juny 25, 2021 admin Comments Off

Dimecres 23 de juny, l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja celebrava el seu 43è Aniversari com a municipi independent amb una edició especial anomenada “TORNAREM A FER POBLE”.

A més de retre homenatge a la Junta de Segregació, encapçalada pel ja difunt, el Sr. Arturo Vila Fumadó, que el 23 de juny de 1978 aconseguia que Sant Jaume d’Enveja iniciés el seu camí com a municipi independent, l’acte estava marcat per un clar objectiu de portar a terme un reconeixement especial a totes les persones que han sofert l’impacte ocasionat per la Covid-19.

L’acte va estar presidit per l’Il·lm. Alcalde, Joan Castor Gonell Agramunt, i va comptar amb la participació de tots els alcaldes de l’etapa democràtica del municipi, els corresponents regidors i regidores, i els membres de la Junta de Segregació, els Srs. Joan Pardo i Alberto Martí. També van participar el consistori actual i els presidents de l’EMD d’Els Muntells de la mateixa època i la Junta Veïnal actual presidida pel Sr. Rafel Porres Màrmol.

Va ser un acte molt emotiu d’agraïment a tothom que, d’una manera o una altra, han contribuït al desenvolupament de Sant Jaume d’Enveja, de reconeixement a tots i totes els afectats per la Covid-19, i amb un clar missatge d’encoratjament i d’ànims perquè TOTS JUNTS, TORNAREM A FER POBLE!

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan accedeixis a ells. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad