Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

Sant Jaume d’Enveja regula l’ús de les platges i del litoral del municipi

agost 31, 2021 admin Comments Off

El Ple de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja va aprovar l’ordenança reguladora de l’ús, seguretat i conservació de les platges i del litoral municipal, a proposta de les regidories de Turisme, Sostenibilitat, Activitats Tradicionals, degut a l’increment de banyistes i de pescadors a les platges de la població i davant la necessitat de garantir la seguretat de tothom i la conservació de les mateixes.
L’ordenança contempla la definició i senyalització d’una zona de pesca de 800 metres de llargada on a l’estiu tindrà preferència la pesca sobre l’activitat banyista les 24 hores del dia, quedant prohibida la pesca recreativa en horari diürn a la resta de platges del municipi. Es defineix també una zona com a platja naturista de 1880 metres de llargada a la platja del Serrallo. També s’habilitarà i senyalitzarà una zona de platja de 200 metres de llargada destinada als gossos.
L’ordenança també regula els drets i els deures de les persones usuàries, l’ocupació amb guinguetes, tendals, ombrel·les, estacionament de vehicles, el desenvolupament d’activitats culturals i esportives, i les emissions sonores i lumíniques, així com l’obligació de recollir i emportar-se els residus, respectar la vegetació dunar i la prohibició de l’acampada.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan accedeixis a ells. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad