Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

Sant Jaume aprova la licitació de la urbanització del polígon

abril 28, 2022 admin Comments Off

El Ple de Sant Jaume d’Enveja ha aprovat el plec de clàusules administratives per a la licitació de les obres d’urbanització del polígon industrial les Salines un dels projectes més importants d’aquest mandat, ja que dotarà el municipi de sòl industrial. L’aprovació es va fer en el Ple celebrat dilluns 25 d’abril, el primer de caràcter presencial que celebra el municipi després de la pandèmia.

D’acord amb el plec de clàusules administratives es treu a licitació la urbanització de les fases 1 i 2 del polígon Industrial Les Salines que ocuparà un espai de 41.000 m2 al sud del nucli urbà. El preu de la licitació és de 1.004.925,29 euros i contempla unes millores valorades en 116.696,28 euros. A més de l’oferta econòmica i l’execució de millores, es valora també la capacitat tècnica i organitzativa, l’ampliació del termini de garantia de l’obra i la reducció de la seva execució que es preveu que siga d’11 mesos. El projecte estarà finançat, en part, per una subvenció de la Diputació de Tarragona (451.000 euros) i la resta es finançarà amb les quotes d’urbanització i la contractació d’un préstec.

La urbanització del polígon industrial les Salines és un dels projectes més importants d’aquest legislatura a Sant Jaume d’Enveja, ja que dotarà el municipi de sòl industrial a preu assequible per tal de poder encabir diferents activitats econòmiques.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan accedeixis a ells. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad