Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

Sant Jaume aprova el pla parcial de les Salines i projecta el nou polígon industrial

agost 3, 2021 admin Comments Off

El Ple de Sant Jaume d’Enveja ha aprovat de manera definitiva el Pla Parcial Urbanístic de les Salines, el que permetrà ja iniciar el desenvolupament del polígon industrial del municipi. Les obres d’urbanització de la primera i segona fase es realitzaran entre finals del 2021 i el 2022 i el cost total d’urbanització serà d’1,7 milions d’euros, subvencionats en part per la Diputació de Tarragona.
El nou polígon ocuparà un espai de 41.000 m2 i estarà ubicat al davant del cementiri municipal al sud del nucli urbà i a tocar de la carretera de les Salines. El regidor d’Urbanisme, Roger Masià, ha explicat que el nou polígon, un cop fet el projecte de reparcel·lació, disposarà de 45 parcel·les i de zona d’equipaments.

Un cop aprovat el pla parcial ara caldrà redactar els projectes de reparcel·lació i de construcció. Segons el govern municipal està previst que el polígon es desenvolupe entre els anys 2021 i 2022.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan accedeixis a ells. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad