Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

L’Ajuntament de Sant Jaume contracta dos agents cívics per a les platges

agost 3, 2021 admin Comments Off

Després d’aprovar l’ordenança per regular els usos a les platges, millorar i senyalitzar els seus accessos, i habilitar nous espais per l’estacionament de vehicles, l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha contractat dos agents cívics per donar informació i controlar les platges de Migjorn i el Serrallo. Des d’aquest dissabte 10 de juliol i fins el 12 de setembre, els dos agents cívics informaran als visitants de les platges dels usos que es poden portar a terme a cada zona, segons l’ordenança recentment aprovada. També donaran informació d’on es poden estacionar els vehicles, de la prohibició d’arribar a la mateixa platja amb vehicle i de pernoctar amb caravanes o tendes de campanya i altres. Al mateix temps informaran dels espais més adequats, al nucli urbà de Sant Jaume d’Enveja, per poder passar la nit amb la caravana i dels càmpings més propers.

L’Ajuntament creu que amb totes aquestes millores portades a terme i la informació i control que portaran a terme els agents cívics, serà suficient perquè es faci un us més sostenible dels esmentats espais naturals.

“Normalment, el turisme que ens visita, sol ser un turisme familiar i bastant respectuós amb l’entorn natural. Sempre hem ofert el nostre entorn a questes famílies, ara sembla que hi ha més interessats en gaudir-lo, només cal preparar-nos, posar ordre  i organitzar-nos millor”.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan accedeixis a ells. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad