Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja atorga tres habitatges de lloguer social

agost 31, 2021 admin Comments Off

El passat 9 d’agost es van signar els contractes de lloguer dels habitatges provinents del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Sociedad de Gestión de Activos Procedentes de la Reestructuración Bancaria S.A.
Els habitatges han estat atorgats mitjançant un anàlisi tècnic de les sol·licituds presentades i la corresponent puntuació atorgada pels Serveis Socials Municipals.
“Actualment, totes les administracions, també la local, treballem per potenciar el creixement econòmic de la societat. És la nostra obligació treballar també perquè ningú es quedi enrere, per aquelles famílies en risc d’exclusió que són les que més ens necessiten. Tota la societat en general ha de mirar per aquestes famílies,  normalment amb infants, que necessiten el recolzament i escalf de tothom. Estem convençuts que així serà per part de la societat local”. Ha manifestat Carla Quesada, regidora de Serveis Socials.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan accedeixis a ells. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad