Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

La Policia Local de Sant Jaume ha dut a terme diferents xerrades sobre bullying a l’Escola Sant Jaume.

març 24, 2023 admin Comments Off

Durant aquest mes de març, un agent de la Policia Local de Sant Jaume d’Enveja, prèviament format a l’ISCP, ha realitzat diferents sessions informatives sobre la prevenció del bullying a l’alumnat de cicle mitjà i superior de primària de l’Escola pública Sant Jaume.

L’objectiu d’aquestes xerrades és desenvolupar en infants i adolescents un comportament preventiu dirigit a la resolució de conflictes en l’entorn escolar i oferir informació, confiança i conscienciació sobre la problemàtica del bullying.

L’assetjament escolar o bullying és la conducta de persecució o maltractament intencionada que exerceix un/a alumne/a cap a un altre/a de manera física o psicològica, constant i mantinguda en el temps.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan accedeixis a ells. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad