Xavier Llorach Masià
779
page-template-default,page,page-id-779,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Xavier Llorach Masià

Xavier Llorach Masià va néixer el 10 de novembre de 1988 a Sant Jaume d’Enveja. Està casat i té una filla, Mia.

Va cursar els seus estudis primaris a l’Escola Sant Jaume.

La seva vida professional sempre ha estat lligada a l’agricultura i, en especial, al Delta de l’Ebre i la seva natura. Actualment, treballa com a operari especialitzat de l’àrea de salubritat pública del (COPATE), i s’encarrega de controlar les plagues del Delta, com ara el mosquit i la mosca negra.

També, és pagès i conrea 8 hectàrees d’arròs de les quals n’és propietari.

Practica la caça i també la pesca d’angula. És un enamorat del Delta de l’Ebre, del seu poble i de les nostres costums i tradicions.

La seva passió són les festes amb bous (correbous)… Considera que un poble que perd els seus orígens, perd la seva identitat. Per això, lluitarà incansablement per intentar deixar als seus fills/es i nets/es un Delta, un poble i les seves tradicions almenys igual com ens ho han deixat els nostres avis/es a nosaltres.

Des del juny del 2019 és regidor de Sostenibilitat, Pesca, Caça, Acció rural i Activitats tradicionals a l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja i portaveu del PSC del Govern municipal.