SOSTENIBILITAT
489
page-template-default,page,page-id-489,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

SOSTENIBILITAT

Sr. Xavier Llorach Masià

El desenvolupament sostenible és una prioritat a l’Ajuntament i motor de l’economia local. És de vital importància aprofitar el potencial que ens ofereix el nostre entorn natural, d’una manera sostenible. Disposem d’un entorn natural immillorable que cal mantenir, millorar i protegir. És el nostre principal atractiu turístic i ho ha de continuar sent.
Les nostres costes estan greument afectades per la regressió, igual que les de tot el Delta de l’Ebre. La subsidència i els efectes del canvi climàtic amenacen greument la supervivència del Delta. Cal treballar plegats perquè les administracions competents actuïn de manera immediata en la protecció del Delta de l’Ebre. Cal també protegir i millorar el nostre riu, recuperar els sediments retinguts als envasaments i que tant necessiten les nostres costes, a més d’un cabal suficient que els pugui transportar i mantenir el bon estat ecològic del riu.
Com a Ajuntament i també des de la Taula de Consens pel Delta treballarem perquè es porti a terme un Pla de Protecció del Delta d’acord amb el que necessita Sant Jaume d’Enveja, el Delta de l’Ebre i, sobretot, la seva gent.

Horari

Dimarts i dijous de 19:00h a 21:00h (Estiu)

Dimarts i dijous de 18:00h a 20:00h (Hivern)

 

Demanar Cita

Tel. 977 468 039