CAÇA, PESCA I ACCIÓ RURAL
815
page-template-default,page,page-id-815,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

CAÇA, PESCA I ACCIÓ RURAL

Sr. Xavier Llorach Masià

L’agricultura encara té un pes específic molt  important en l’economia local. Un sector que sobreviu gràcies a les ajudes rebudes a canvi de portar a terme una bona conservació del medi ambient i l’entorn natural. Cal recolzar molt el sector facilitant informació i treballant per noves iniciatives agrícoles de futur. Cal pensar també amb els petits pagesos que tenen més difícil la seva supervivència en el sector arrosser i per als quals podria suposar una alternativa el cultiu ecològic.

La pesca, en general, ha anat perdent força al municipi, encara que continua sent peça clau a nivell tradicional, turístic i esportiu. El revulsiu important ha vingut de la mà de la pesca de l’angula en un projecte iniciat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Societat de Pescadors, desenvolupant un projecte cooperatiu de pesca i comercialització d’angula que suposa un puntal econòmic important al municipi.

La caça a nivell esportiu, i tenint en compte l’activitat que també genera, és important a nivell local. Sobretot també pel que suposa com a control cinegètic al municipi i al Delta de l’Ebre.

Des de l’Ajuntament oferim el nostre suport a la Societat de Caçadors en el desenvolupament de la seva activitat i també als caçadors particulars, com activitat esportiva en tota la informació que puguin necessitar.

Horari

Dimarts i dijous de 19:00h a 21:00h (Estiu)

Dimarts i dijous de 18:00h a 20:00h (Hivern)

 

Demanar Cita

Tel. 977 468 039