SERVEIS, OBRES I URBANISME
801
page-template-default,page,page-id-801,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

SERVEIS, OBRES I URBANISME

Sr. Roger Masià Navarro

El desenvolupament industrial, l’eficiència energètica i la seguretat de la ciutadania són les nostres prioritats.

Estem portant a terme un acurat manteniment de tot l’espai públic municipal per oferir una bona imatge a tothom que ens visiti i perquè tota la ciutadania pugui gaudir d’uns espais adequats. Evidentment, els nostres equipaments municipals també intentem que estiguin en perfectes condicions per ser utilitzats per les entitats locals i els particulars.

Treballem per una fluïda comunicació amb les empreses que executen obres al municipi. És important que tothom compleixi amb les seves obligacions i entre tots/es puguem millorar el nostre poble, les relacions entre particulars i entre aquests i l’Ajuntament.

Estem portant a terme la millora i reparació progressiva de tots els camins municipals, tan importants pels pagesos i empreses agrícoles del nostre poble. Necessitem establir comunicació amb tot el sector agrícola per desenvolupar l’ordenança de camins. Només amb la col·laboració de tothom i amb molta comunicació, aconseguirem tenir els nostres camins en bones condicions i farem que la seva reparació sigui sostenible.

Horari

Dimarts i dijous de 10:30h a 13:00h

 

Demanar Cita

Tel. 977 468 039