SALUT I ATENCIÓ A LES PERSONES
501
page-template-default,page,page-id-501,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

SALUT I ATENCIÓ A LES PERSONES

Sra. Carla Quesada Magriñà

Les persones continuen essent la nostra prioritat, per tant, la seva salut també. La situació sanitària que hem viscut ha posat de manifest que les retallades portades a terme en salut, per part de l’administració competent, ens han deixat en una situació molt vulnerable. Lluitarem perquè es millori el sistema sanitari en general. Tan aviat la situació sanitària sigui segura, reclamarem recuperar (almenys) els serveis sanitaris o de salut que teníem. Continuarem fent tots els esforços que calguin perquè la situació sanitària a nivell local, pel que fa a la Covid-19, sigui òptima.

Prioritzem l’atenció a aquells que més ens necessiten, les famílies amb risc d’exclusió social, els infants, els nostres grans, els que no tenen feina, els que necessiten habitatge… Tenim la sort de col·laborar amb entitats que fan un servei molt important en aquest sentit, Càritas i Creu Roja. I el privilegi de comptar amb un grup de voluntaris del municipi, que ens donen suport en totes aquelles problemàtiques que anem detectant. Seguirem donant suport i col·laborant, destinant recursos a l’atenció social i a la inserció laboral.

Ens en sortirem! Junts i sense que ningú es quedi enrere.

Horari

Dilluns i dimecres de 10:00h a 12:30h

 

Demanar Cita

Tel. 977 468 039