Av. Catalunya, 22-30 977468039 aj@santjaume.cat

Política de Privadesa

  • Home
  • Política de Privadesa

Política de Privadesa


El Responsable us informa sobre la seva Política de Privadesa en relació amb el tractament i protecció de les dades de caràcter personal dels usuaris que puguin ser recollits durant la navegació a través del lloc web: https://santjaume.itebre.com

En aquest sentit, el Responsable garanteix el compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, reflectida a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i de Garantia de Drets Digitals (LOPD GDD). També compleix amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD).

L’ús del lloc web implica l’acceptació d’aquesta Política de Privadesa així com les condicions incloses a l’Avís Legal.

Identitat del Responsable


Responsable: Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja.
NIF: P4318200E
Domicili: Avinguda Catalunya 22-30, Tarragona – Espanya.
Correu electrònic: aj@santjaume.cat
Telèfon de contacte: 977468039
Lloc web: https://santjaume.itebre.com
Principis aplicats en el tractament de dades
En el tractament de les seves dades personals, el Responsable aplicarà els següents principis que es regeixen per les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades (RGPD):

Principi de licitud, lleialtat i transparència: El Responsable sempre requerirà el consentiment per al tractament de les dades personals que pot ser per a un o diversos fins específics sobre els quals el Responsable informarà l’Usuari prèviament amb absoluta transparència.
Principi de minimització de dades: El Responsable sol·licitarà només les dades estrictament necessàries per al fi o els fins que els sol·licita.
Principi de limitació del termini de conservació: El Responsable mantindrà les dades personals recollides durant el temps estrictament necessari per al fi o els fins del tractament. El Responsable informarà l’Usuari del termini de conservació corresponent segons la finalitat.
En el cas de subscripcions, el Responsable revisarà periòdicament les llistes i eliminarà aquells registres inactius durant un temps considerable.
Principi d’integritat i confidencialitat: Les dades personals recollides seran tractades de manera que la seva seguretat, confidencialitat i integritat estiguin garantides.
El Responsable pren les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.
Obtenció de dades personals
Per navegar pel lloc web no és necessari que faciliti cap dada personal.

Drets

El Responsable us informa que sobre les seves dades personals té dret a:

Sol·licitar l’accés a les dades emmagatzemades.
Sol·licitar una rectificació o la supressió.
Sol·licitar la limitació del seu tractament.
Oposar-se al tractament.
No pot exercir el dret a la portabilitat de les dades.

L’exercici d’aquests drets és personal i per tant ha de ser exercit directament per l’interessat, sol·licitant-ho directament al Responsable, la qual cosa significa que qualsevol client, subscriptor o col·laborador que hagi facilitat les seves dades en algun moment, pot dirigir-se al Responsable i demanar informació sobre les dades que té emmagatzemades i com les ha obtingudes, sol·licitar la rectificació de les mateixes, oposar-se al tractament, limitar-ne l’ús o sol·licitar la supressió d’aquestes dades en els fitxers del Responsable.

Per exercir els seus drets ha d’enviar la seva sol·licitud juntament amb una còpia del Document Nacional d’Identitat o equivalent a l’adreça de correu electrònic: aj@santjaume.cat

L’exercici d’aquests drets no inclou cap dada que el Responsable estigui obligat a conservar amb finalitats administratives, legals o de seguretat.

Té dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si considera que el tractament de dades personals que li concerneix infringeix el Reglament.

Finalitat del tractament de dades personals
Quan vostè es connecta al lloc web per enviar un correu al Responsable, subscriure’s al seu butlletí està facilitant informació de caràcter personal de la qual el responsable és el Responsable. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la seva adreça IP, nom i cognoms, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per — Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja — només com es descriu a les pàgines:

Avís legal


Política de privadesa
Les dades personals i la finalitat del tractament per part del Responsable són diferents segons el sistema de captació d’informació:

Hi ha altres finalitats per les quals el Responsable tracta dades personals:

Per garantir el compliment de les condicions recollides a la pàgina d’Avís Legal i de la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajudin al lloc web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
Per donar suport i millorar els

serveis que ofereix aquest lloc web.
Seguretat de les dades personals
Per protegir les seves dades personals, el Responsable pren totes les precaucions raonables i segueix les millors pràctiques de la indústria per evitar la seva pèrdua, mal ús, accés indegut, divulgació, alteració o destrucció d’aquestes.

Les seves dades podran ser incorporades a un fitxer de llista de correu, del qual el Responsable és responsable de la seva gestió i tractament. La seguretat de les seves dades està garantida, ja que el Responsable pren totes les mesures de seguretat necessàries i li garanteix que les dades personals només s’utilitzaran per a les finalitats donades.

El Responsable informa l’Usuari que les seves dades personals no seran cedides a tercers organitzacions, amb la salvetat que aquesta cessió de dades estigui amparada en una obligació legal o quan la prestació d’un servei impliqui la necessitat d’una relació contractual amb un encarregat de tractament. En aquest últim cas, només es durà a terme la cessió de dades al tercer quan el Responsable disposi del consentiment exprés de l’Usuari.

No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment a l’Usuari informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Contingut d’altres llocs web


Les pàgines d’aquest lloc web poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si hagués visitat l’altre web.

Aquestes webs poden recopilar dades sobre vostè, utilitzar galetes, incrustar un codi de seguiment addicional de tercers, i supervisar la seva interacció amb aquest codi.

Política de galetes


Perquè aquest lloc web funcioni correctament necessita utilitzar galetes, que és una informació que s’emmagatzema al seu navegador web.

Legitimació per al tractament de dades


La base legal per al tractament de les seves dades és:

El consentiment de l’interessat.


Categories de dades personals
Les categories de dades personals que tracta el Responsable són:

Dades identificatives.


No es tracten categories de dades especialment protegides.
Conservació de dades personals
Les dades personals proporcionades al Responsable es conservaran fins que sol·liciti la seva supressió.

Navegació web


En navegar pel lloc web es poden recollir dades no identificatives, que poden incloure, l’adreça IP, geolocalització, un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, hàbits de navegació i altres dades que no es poden utilitzar per identificar-lo.

El lloc web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers:

El Responsable utilitza la informació obtinguda per obtenir dades estadístiques, analitzar tendències, administrar el lloc, estudiar patrons de navegació i per recopilar informació demogràfica.

El Responsable no es fa responsable del tractament de les dades personals que realitzin les pàgines web a les quals pugui accedir a través dels diferents enllaços que conté el lloc web.

Exactitud i veracitat de les dades personals
Vostè es compromet a que les dades facilitades al Responsable siguin correctes, completes, exactes i vigents, així com a mantenir-les degudament actualitzades.

Com a Usuari del lloc web és l’únic responsable de la veracitat i correcció de les dades remeses al lloc web exonerant al Responsable de qualsevol responsabilitat al respecte.

Acceptació i consentiment


Com a Usuari del lloc web declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, accepta i consenteix el tractament de les mateixes per part del Responsable en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta Política de Privadesa.

Per contactar amb el Responsable, subscriure’s a un butlletí o realitzar comentaris en aquest lloc web ha d’acceptar la present Política de Privadesa.

Canvis en la Política de Privadesa


El Responsable es reserva el dret a modificar la present Política de Privadesa per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria.

Aquestes polítiques estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes que podràs acceptar o no quan accedeixis a ells. En fer clic en el botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les teves dades per a aquests propòsits.   
Privacidad