NOTA LEGAL
414
page-template-default,page,page-id-414,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

NOTA LEGAL

Informació general en compliment de la “Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (Lssice), Llei 34/2002 de 11 de juliol”

Titularitat de la web

Dominiwww.santjaume.cat
TitularAjuntament de Sant Jaume d’Enveja
Domicili socialAv. Catalunya, 22-30
43877 Sant Jaume d´Enveja
Tel.977 468 039 i 977 478 056
Fax977 468 555
E-mailaj@santjaume.cat
C.I.F. 

Termes i condicions d’ús de la web www.santjaume.cat

Aquesta és una web que l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja posa a disposició dels ciutadans de la poblaciò de Sant Jaume d’Enveja i de tots els usuaris de la xarxa Internet. El seu objectiu és subministrar serveis i informació a aquests usuaris/es, projectar i així, donar a conèixer la població de Sant Jaume d’Enveja i la seva activitat.

Tots els drets estan reservats. No està permesa la modificació de la web ni dels seus continguts.

La informació administrativa facilitada a través d’aquesta web no substitueix la publicitat dels documents que hagin de ser publicats en Diaris i Butlletins Oficials, la edició dels quals és instrument que dóna fe dels seus continguts.

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja no és responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que provingui d’altres persones físiques o jurídiques i que consti en la web, o a la que es faci referència a partir d’enllaços o altres sistemes.

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja no es fa responsable de l’ús de tercers de la informació continguda, si bé aquests hauran d’atendre’s a les advertències que constin per a determinats documents i aplicatius.

La informació administrativa facilitada a través d’aquesta web té caràcter bàsic i no pot generar drets ni expectatives de drets. Els serveis tècnics municipals poden ampliar aquesta informació i poden necessitar i requerir documents que no es citen en aquesta web, per a iniciar, finalitzar o desenvolupar un procediment administratiu determinat.

Totes les dades subministrades pels usuaris no es destinaran a altres finalitats que les expressades en cada cas, ni tampoc es facilitaran a tercers, d’acord amb els principis de protecció de dades de caràcter personal que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre).

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja no garantitza que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l’accés a la web o per la impossibilitat d’accedir a la mateixa.

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja es reserva el dret a modificar i ampliar continguts, informacions, aplicatius, etc. d’aquesta web en qualsevol moment i sense previ avís.

L’interès de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja és el de que aquesta web funcioni amb la màxima eficàcia i compleixi la finalitat per a la que ha sigut creada i per això manté, posant tots els mitjans raonables pera a assolir-ho, però no es responsabilitza de possibles disfuncions i/o anomalies en el seu funcionament.

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja podrà modificar els termes i condicions que apareguin en aquesta pàgina web i, per tant, aconsella la seva consulta amb una periodicitat raonable per si es produïssin canvis en els mateixos.

L’ús d’aquesta web implica l’acceptació dels termes i condicions contingudes en el mateix.

Per a qualsevol aclariment, informació, suggeriment, queixa, etc. poden utilitzar la bústia de suggeriments d’aquesta web.

Els usuaris poden exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que els atorga la vigent Llei Orgànica de Protecció de Dades (Llei 15/1999, de 13 de desembre) sobre les seves dades, sol·licitant-ho amb prèvia identificació, personalment, per telèfon, per correu, fax o correu electrònic.DetallsPublicat el Dimarts, 25 Setembre 2012 18:02