Lluïsa Porres Porres
762
page-template-default,page,page-id-762,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Lluïsa Porres Porres

Lluïsa Porres Porres va néixer a Tortosa el 5 de juliol de 1975. És casada i té dos fills.

Va estudiar Administració Comptable i Comercial d’Empreses als instituts de Formació Professional d’Amposta i de Deltebre. Integrada ja professionalment al departament econòmic de les empreses familiars, l’any 1995 va cursar un Seminari Pràctic de Comptabilitat, pertinentment homologat per l’Escola Superior de Formació Empresarial i Postgrau de Castelló. Un any més tard, la Universitat de Salamanca certificarà el seus aprofundiments acadèmics, assolint així el grau de Comptabilitat Avançada per a Empreses.

L’any 1997 va passar a dirigir el Departament Comptable de l’empresa Heli-Montsià. Aquell mateix any, assumiria la responsabilitat directa de les gestions aèries amb la Direcció General d’Aviació Civil de l’Estat, així com amb la Secció de Vol a Motor de Sabadell.

Des d’octubre de 2018 fins juliol del 2020 va treballar a Barcelona com a cap del Departament Comptable i de Gestió Econòmica de l’Escola d’Art Floral de Catalunya, elaborant un pla de solvència i estabilitat financera que garantís la sostenibilitat de l’entitat a nivell universitari.

Mentre exercia com a gestora econòmica de les diferents empreses, va ser sòcia d’un negoci de restauració. El Bar ‘La Plaça’ romandria obert des del 1995 fins al 1997. En els mateixos termes però una dècada més tard, s’incorporaria al Gabinet de Disseny Floral ‘Creative Espai Floral’. L’establiment associat romandria obert al públic des del 2010 al 2016. Tots dos negocis, radicats a Sant Jaume d’Enveja.

Al juny de 2018, pren possessió del càrrec de regidora a l’oposició de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja mentre continua treballant com a cap del Departament d’Administració i Comptabilitat a l’empresa Explotacions Agrícoles Luca, S.L.

Molt abans de la seva implicació institucional, s’integra de manera activa al moviment antitransvasista, perseverant en tasques de responsabilitat i representació en la constitució i recorregut d’interaccions socials i polítiques de la PLATAFORMA EN DEFENSA DEL DELTA DE L’EBRE – PDDE, entitat que adquirí una notorietat reivindicativa tant incòmoda a nivell nacional, com nuclear al territori. Essent aquesta lluita de contrastada importància, hi va romandre fins que va cessar la seva activitat. A la satisfacció d’haver compartit i viscut aquest accidentat procés històric de la mà d’amistats cabdals, suma el goig de créixer com a intèrpret amateur. Forma part humil i orgullosa del grup ‘TEMPO TEATRE’ de Sant Jaume d’Enveja, del qual continua aprenent l’art de la interpretació, no pas tant allunyat del llenguatge de la política.