INTEGRACIÓ I COHESIÓ SOCIAL
499
page-template-default,page,page-id-499,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

INTEGRACIÓ I COHESIÓ SOCIAL

Sra. Carla Quesada Magriñà

Disposem d’una dilatada experiència en temes d’integració al municipi. Hem desenvolupat polítiques socials en aquest sentit que han donat molt bons resultats. Hem portat a terme diferents convenis de col·laboració perquè els joves que han vingut al poble buscant un futur millor estiguin plenament integrats, participant en les activitats que s’organitzen al municipi i formant part del nostre teixit associatiu. Hem treballat per aconseguir ajuts que, a més, els facilitin la seva integració al món laboral, sempre fomentant la bona relació en l’àmbit social en la gent de la seva edat i en tothom, fomentant també la seva col·laboració o implicació en les problemàtiques que afecten la nostra societat en general.

El treball desenvolupat ha fet que tinguem relació amb les administracions superiors amb competències sobre el tema, que se’ns tingui en compte. Continuarem treballant per una bona cohesió social que ens reforci com individus i com a poble. Seguirem essent referent.

Horari

Dilluns i dimecres de 10:00h a 12:30h

 

Demanar Cita

Tel. 977 468 039