GOVERNACIÓ
463
page-template-default,page,page-id-463,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

GOVERNACIÓ

Sr. Joan Castor Gonell Agramunt

Per desenvolupar una bona tasca de govern és imprescindible tenir una bona organització interna. També comptem amb un equip tècnic, administratiu i de serveis, potent i preparat per donar a la ciutadania el servei que mereix. Ningú escatimarà esforços per oferir-vos una bona atenció i per donar agilitat a tota la gestió interna i externa que s’ha de portar a terme. Disposem d’un equip humà amb vocació de servei públic.

La seguretat ciutadana és un dels temes que més ens preocupa. Estem en constant anàlisi de la situació, adaptació i control de les noves situacions. Estem vivint problemàtiques a les quals no estàvem acostumats. Afortunadament, disposem d’una plantilla de policies joves i amb moltes ganes de treballar, organitzats per un cap amb molta experiència i capacitat. El nostre objectiu és continuar sent un poble tranquil. Per aconseguir els nostres objectius és molt important la col·laboració ciutadana. Comptem amb vosaltres.

Horari

Dilluns, dimecres i divendres de 10:00h a 14:00h

 

Demanar Cita

Tel. 977 468 039