Francesc Llambrich Sales
757
page-template-default,page,page-id-757,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Francesc Llambrich Sales

Francesc Llambrich Sales va néixer a Sant Jaume d’Enveja el dia 27 de Juliol de 1964. És casat i amb un fill.

Va estudiar els estudis obligatoris al Col·legi Públic de Sant Jaume d’Enveja.

Des de l’edat laboral (menys l’any del servei militar obligatori) ha estat sempre autònom de la construcció, en la feina de polits de terra.

Gerent d’una empresa Constructora del 1984 al 2012.

Fundador del Motoclub de Sant Jaume i del Club de rem Delta.

L’any 2016 va entrar a formar part del govern de l’Ajuntament (d’independent) junt amb els altres representants d’ERC, sent regidor de Turisme i Sostenibilitat, Pesca i Acció Agrària, i tenint com a objectiu principal el desenvolupament d’un pla d’estratègies amb mecanismes d’accions sostenibles, aprofitant els recursos culturals i socials propis del nostre municipi per dinamitzar l’economia junt a la conversació dels nostres espais naturals per a properes generacions.

Nova oficina de turisme, al nucli urbà. Punt d’informació a l’embarcador. Primer logo turístic corporatiu. Vídeo promocional a nivell nacional. Obertura i dinamització del CIBDE. Arrossar interactiu, únic al país. Centre d’interpretació del Vapor Anita. Rutes dels colors. Buda Bike a l’Illa de Buda. Controls d’activitats turístiques. Regularització de les nostres platges. Campanyes amb el Parc Natural. Pla de desenvolupament d’Empreses. Control i estudi d’activitats cinegètiques. Lluita contra el caciquisme.

Aquestes són algunes de les accions que va portar a terme del 2016 al 2019.

Actualment, treballa en una empresa de Tortosa de manteniments MCM i és regidor de l’oposició amb el grup d’ERC.