FIRES I FESTES
471
page-template-default,page,page-id-471,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

FIRES I FESTES

Sr. Àngels Garriga Callau

Les fires comercials de temporada, les Jornades Somriu (basades en la promoció de productes locals, d’artesania i de proximitat, i també de la nostra gastronomia, cultura i serveis), les Festes de la Segregació i les nostres Festes Majors, les treballem com a peces clau de la nostra promoció i economia local. Sense perdre de vista la importància també de les nostres Festes Majors com a promoció i manteniment de les nostres tradicions, retrobament de famílies i amics.

Cal tenir també molt present que per a moltes persones del poble, les Festes Majors són les seves vacances. La joventut les espera tot l’any per gaudir-les al màxim, les famílies es reuneixen, les colles d’amics també. Les necessitem com a societat, ens les mereixem. Per això des de l’Ajuntament els donem la importància que mereixen. Esperem que l’any vinent ja puguem gaudir d’unes festes en plena normalitat i recuperar el que hem perdut.

Horari

Dimarts, dimecres i dijous de 10:00h a 14:00h

 

Demanar Cita

Tel. 977 468 039