ENSENYAMENT
487
page-template-default,page,page-id-487,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ENSENYAMENT

Sra. Mònica Colàs Peláez

Estem treballant en l’actualització del model educatiu local, d’acord amb els equips directius de la llar d’infants, de l’escola i les seves respectives Associacions de Mares i Pares. La comunicació permanent i el treball conjunt faran que el nostre model educatiu evolucioni cap a les necessitats reals actuals dels nostres xiquets i xiquetes, facilitant així la seva continuïtat formativa en les diferents etapes educatives que hauran d’anar superant, amb l’objectiu de reduir el percentatge de fracàs escolar i d’abandonament dels estudis, incrementant el de l’alumnat que finalitzi els corresponents cicles i assoleixi titulacions.

Continuarem donant recolzament a la nostra llar d’infants i a l’escola, fomentant la seva relació i treball conjunt d’objectius i assoliments, així com a les Associacions de Pares i Mares. Seguirem apostant pels tallers formatius de pares i mares com també per la formació d’adults.

Horari

Dimarts i dijous de 17:00h a 19:00h

 

Demanar Cita

Tel. 977 468 039