CULTURA
810
page-template-default,page,page-id-810,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

CULTURA

Sra. Mònica Colàs Peláez

Com sempre hem dit, la cultura també ha de ser un element de promoció local. Per tant, treballem en la promoció de tots els espais culturals municipals per fomentar la cultura popular i tradicional, molt important al nostre municipi.

És de vital importància el recolzament per part de l’Ajuntament a totes les entitats culturals del municipi i a les iniciatives particulars. Aquesta és la nostra prioritat.

Treballem la transversalitat de la cultura i, per tant, la col·laboració i treball conjunt entre entitats de diferent activitat cultural.

El darrer any ha estat molt complicat per al teixit associatiu cultural del municipi, tot i que des del primer moment es va apostar per les activitats culturals segures. Ara ja podem començar a portar a terme (amb molta precaució i complint la normativa sanitària) l’activitat cultural local que tant hem trobat a faltar.

Donem especial importància al foment de la lectura i l’escriptura, potenciant activitats a la Biblioteca Francesc Balagué i recuperant el premi literari Arròs amb Lletres.

Fem referència també a un tema que vam anunciar: l’inici del treball dirigit a la recerca documental dels orígens i la història de Sant Jaume d’Enveja. Ho fem a través del premi recentment creat Port Fangós. Esperem anar obtenint resultats i continuar en la recerca.

Horari

Dimarts i dijous de 17:00h a 19:00h

 

Demanar Cita

Tel. 977 468 039