COMUNICACIÓ
787
page-template-default,page,page-id-787,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

COMUNICACIÓ

Sr. Joan Castor Gonell Agramunt

Cada vegada és més complicat comunicar i comunicar bé. És importantíssim que el poble conegui tot el què s’està fent i que el consistori pugui percebre les inquietuds i les demandes de la ciutadania. Cada dia costa més el contacte directe entre els ciutadans i l’Ajuntament.

Estem posant molt d’esforç en mantenir la informació i la comunicació de l’Ajuntament al dia, en oferir espais d’interacció entre el poble i l’Ajuntament. Un clar exemple és aquesta web renovada que esperem que sigui útil com a eina de comunicació recíproca administració local-ciutadania. Comptem amb personal qualificat i entregat per portar a terme aquesta comunicació instantània també a través de les xarxes socials. També és important la nostra presència als mitjans de comunicació local habituals, com al recent iniciat projecte de comunicació local del delta Delta.cat.

Us demanem que participeu activament en la comunicació que us oferim a través de tots els mitjans que disposem, sobretot d’aquesta nova pàgina web que esperem que us sigui molt útil.

Horari

Dilluns, dimecres i divendres de 10:00h a 14:00h

 

Demanar Cita

Tel. 977 468 039