ALCALDESSA
528
page-template-default,page,page-id-528,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

ALCALDESSA

Benvolguts veïnes i veïns,

Us dono la benvinguda a la web de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, un espai per conèixer la nostra activitat, per participar activament a la vida pública, per fer més àgils els vostres tràmits i per donar a conèixer a tot el món el nostre municipi i la seva riquesa natural.

Tinc l’esperança de que junts, amb l’esforç de tots i amb la solidaritat que identifica a la gent de Sant Jaume, aconseguirem un municipi fort, millor i pròsper per a  les nostres generacions futures.

M’agradaria i tinc la il·lusió de millorar el nostre municipi, els nostres carrers i places, els nostres equipaments, el nostre desenvolupament turístic,  la nostra qualitat de vida i el nostre benestar. Aquest va ser  l’objectiu amb el que em vaig presentar com alcaldable de Sant Jaume d’Enveja.

Em poso a la vostra disposició a través d’aquesta web i també presencialment, junts podem fer moltes coses, per això estaré sempre oberta a les vostres propostes i suggeriments, perquè escoltant la veu d’un poble, podem avançar i millorar.

Junts, serem més forts i  avançarem!

Maria Teresa Solsona Beltri

Alcaldessa de Sant Jaume d’Enveja