Premi literari Arròs amb lletres
2730
post-template-default,single,single-post,postid-2730,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Premi literari Arròs amb lletres

Premi literari Arròs amb lletres

El Ple ha aprovat per unanimitat la proposta de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja que consisteix en aprovar les bases i la convocatòria del Premi Literari de Prosa “Arròs amb lletres”, essent l’any XVè de la seva edició i el Xè Premi d’Autor o Autora local.

Els treballs s’enviaran al correu electrònic biblioteca@santjaume.cat de la Biblioteca Francesc Balagué abans del dia 28 d’octubre de 2023.

El premi es dota amb 600 euros i 300 euros el Premi d’Autor o Autora local.
S’atorgaran al millor conte o narració de tema lliure i seran adjudicats en data 2 de desembre de 2023 a les 19.00 a l’auditori municipal de Sant Jaume.