Torna la Buda & Bike a Sant Jaume
2602
post-template-default,single,single-post,postid-2602,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Torna la Buda & Bike a Sant Jaume

Torna la Buda & Bike a Sant Jaume

Tornen els caps de setmana de BUDA & BIKE a Sant Jaume d’Enveja.

Aquest estiu, podreu endinsar-vos i conèixer l’illa de Buda de primera mà durant 4 caps de setmana! I, com sempre… a cop de pedal!

L’entorn natural i paisatgístic idíl•lic, les explicacions dels guies de l’Escola del Parc Natural, els productes de gastronomia local, la mostra de cultura popular dedicada particularment a les persones participants, el tracte i professionalitat de l’empresa organitzadora… fa que sigui una experiència única i per a repetir!

Envolta’t de natura… t’enamoraràs!