L’Ajuntament de Sant Jaume executa diferents accions amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona
2539
post-template-default,single,single-post,postid-2539,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

L’Ajuntament de Sant Jaume executa diferents accions amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona

L’Ajuntament de Sant Jaume executa diferents accions amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona

Durant el període 2022, l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja va realitzar diferents accions en l’àmbit de salut, entre les quals destaquem el servei de socorrisme a la piscina municipal, la contractació d’un agent cívic, importants millores al consultori mèdic i servei de neteja d’edificis públics gràcies al suport i l’ajut rebut per la Diputació de Tarragona.