L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja inicia la campanya No deixis rastre!
2526
post-template-default,single,single-post,postid-2526,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja inicia la campanya No deixis rastre!

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja inicia la campanya No deixis rastre!

Aquesta acció de sensibilització, que pretén conscienciar les persones propietàries de gossos, consisteix amb diferents accions: millores a la zona del pipican i instal·lació de deu papereres repartides per diferents punts de la població per facilitar els propietaris canins que puguin tirar els excrements.

Així mateix, la Policia Local de Sant Jaume d’Enveja i una agent cívic controlaran i informaran als usuaris sobre l’ordenança municipal i les multes que comporta el seu incompliment, alhora que els entregaran bosses per a recollir les restes.

El regidor de Serveis de l’Ajuntament de Sant Jaume, Roger Masià, ha manifestat: “hem fet millores al pipican per tal de que els ususaris el puguen disfrutar amb més qualitat i demanem la seva col•laboració per tal que en facin un bon ús i recullin els excrements i mantinguin el poble net!”

Per la seva banda, Xavi Llorach, regidor de Sostenibilitat, afegeix que “hem engegat la campanya No deixis rastre! per tal de conscienciar als propietaris dels gossos que ho hem de fer bé! Per això durant aquests dies es repartiran rolls de bosses per recollir els excrements i un díptic informatiu sobre la campanya”.