La Policia Local de Sant Jaume ha dut a terme diferents xerrades sobre bullying a l’Escola Sant Jaume.
2512
post-template-default,single,single-post,postid-2512,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

La Policia Local de Sant Jaume ha dut a terme diferents xerrades sobre bullying a l’Escola Sant Jaume.

La Policia Local de Sant Jaume ha dut a terme diferents xerrades sobre bullying a l’Escola Sant Jaume.

Durant aquest mes de març, un agent de la Policia Local de Sant Jaume d’Enveja, prèviament format a l’ISCP, ha realitzat diferents sessions informatives sobre la prevenció del bullying a l’alumnat de cicle mitjà i superior de primària de l’Escola pública Sant Jaume.

L’objectiu d’aquestes xerrades és desenvolupar en infants i adolescents un comportament preventiu dirigit a la resolució de conflictes en l’entorn escolar i oferir informació, confiança i conscienciació sobre la problemàtica del bullying.

L’assetjament escolar o bullying és la conducta de persecució o maltractament intencionada que exerceix un/a alumne/a cap a un altre/a de manera física o psicològica, constant i mantinguda en el temps.