500 persones disfressades omplen el carrers de Sant Jaume la tarda de Carnaval
2484
post-template-default,single,single-post,postid-2484,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

500 persones disfressades omplen el carrers de Sant Jaume la tarda de Carnaval

500 persones disfressades omplen el carrers de Sant Jaume la tarda de Carnaval

El passat dissabte vam viure la festa de Carnaval a Sant Jaume d’Enveja!

Sobre les 11.30h del matí, els més joves començaven el #CarnaBars recorrent diferents bars del poble.

Ja per la tarde, unes 500 persones aproximadament distribuïdes en 18 comparses, 5 grups, 6 parelles i 7 disfresses individuals, van omplir els carrers de xalera, llum i color formant una gran rua de #Carnaval. Es van repartir un total de 15 premis i 11 vals de participació a les comparses no premiades i la Quinta del 2005 va llegir el Pregó del rei Carnestoltes.

Enhorabona a totes les persones participants, especialment a les premiades, i gràcies per la vostra participació, que cada any va en augment. Gràcies, també, al jurat -una tasca cada cop més complicada per l’alt nivell que presenteu-, a Protecció Civil, a la Quinta del 2005 i al Consell de Joves de Sant Jaume.

La cloenda carnavalera arribava amb el #CarnaBall al Casal municipal. Una gran nit on els més joves van poder disfrutar de la millor música actual i remember fins a la matinada, gràcies a dj Carlos Ivern i a la col·laboració, com sempre, de diferents dj’s locals.

Reportatge fotogràfic de la rua al Facebook de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja.