Sant Jaume se suma al Conveni Córner per a la promoció turística ebrenca
2458
post-template-default,single,single-post,postid-2458,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Sant Jaume se suma al Conveni Córner per a la promoció turística ebrenca

Sant Jaume se suma al Conveni Córner per a la promoció turística ebrenca

Sant Jaume d’Enveja se suma un any més al Conveni Córner de la Diputació de Tarragona, una eina per sumar esforços i estratègies per traslladar als turistes la gran diversitat i riquesa de les Terres de l’Ebre.

La Primera Tinent d’Alcalde i Regidora de Turisme, Fires, Festes, Comerç i Promoció Econòmica, Àngels Garriga, ha signat aquest matí a Tortosa, juntament amb 26 signants més, l’acord, una bona oportunitat per arribar més lluny i millor a diferents mercats turístics.

L’adhesió a la 19a edició del conveni inclou accions de publicitat i màrqueting i ens permetrà participar com a municipi en diferents fires turístiques de renom a nivell autonòmic, estatal i internacional.