Les alumnes del curs Empodera’t reben el diploma a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona
2369
post-template-default,single,single-post,postid-2369,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Les alumnes del curs Empodera’t reben el diploma a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona

Les alumnes del curs Empodera’t reben el diploma a la Universitat Abat Oliba CEU de Barcelona

Al llarg de deu setmanes, quasi una vintena de dones de Sant Jaume han assistit al curs Empodera’t. 40 hores enfocades a l’autoconeixement on s’han treballat les diferents àrees vitals, tant a nivell teòric com pràctic, les quals han quedat representades en un sol de ceràmica que ha realitzat cadascú de la mà d’I•luminada ceràmica.

Aquesta tarda, la Directora de la Càtedra d’Economia Solidària de la UNESCO, Carmen Parra, la Regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, Carla Quesada, i la professora del curs, Pilar Zaragoza, han fet entrega dels certificats d’aprofitament a algunes de les alumnes del curs subvencionat per la regidoria d’Igualtat de l’ajuntament.