Torna el Taller de Memòria a Sant Jaume amb més de 50 persones inscrites
2351
post-template-default,single,single-post,postid-2351,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Torna el Taller de Memòria a Sant Jaume amb més de 50 persones inscrites

Torna el Taller de Memòria a Sant Jaume amb més de 50 persones inscrites

Ahir a la tarda va començar el Taller de memòria per a gent gran a Sant Jaume d’Enveja que ofereix gratuïtament la regidoria d’Atenció a les persones.

Després de quasi tres anys de parèntesi, un total de 54 persones del municipi, majoritàriament dones, van retrobar-se a la sala multiusos de la plaça Marcel•lí Domingo per realitzar la primera sessió d’aquest curs, que es va començar a impulsar l’any 2017, i que pretén exercitar la memòria i afavorir el manteniment de les funcions cognitives, mitjançant activitats, jocs i exercicis.

El taller, que és obert a tota la ciutadania, es durà a terme tots els dimarts, en dos torns d’una hora cadascun (a les 16h i a les 17h) i està previst que duri fins al mes de juny.

Si alguna persona està interessada, pot assistir el proper dimarts directament a classe.