IV Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre
2306
post-template-default,single,single-post,postid-2306,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

IV Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre

IV Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre

El proper cap de setmana, Sant Jaume d’Enveja participa en la Festa de l’Ecoturisme del Delta de l’Ebre amb una ruta urbana en bicicleta per diferents carrers de la població, amb parada al Vapor Anita i que finalitzarà al Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta.

Diumenge, 30 d’octubre
11.30 hores
Sortida: Plaça de l’ajuntament de Sant Jaume

El Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta de l’Ebre (CIBDE) celebrarà jornada de portes obertes, dissabte i diumenge de 10.00 h a 13.00 h.

Activitats lliures i gratuïtes! No cal reserva prèvia.