Sant Jaume d’Enveja estrena nova app multifuncional per a connectar ajuntament amb ciutadania, entitats i comerços
2282
post-template-default,single,single-post,postid-2282,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Sant Jaume d’Enveja estrena nova app multifuncional per a connectar ajuntament amb ciutadania, entitats i comerços

Sant Jaume d’Enveja estrena nova app multifuncional per a connectar ajuntament amb ciutadania, entitats i comerços

L’ajuntament de Sant Jaume d’Enveja ha decidit integrar una nova eina tecnològica amb l’objectiu de facilitar la comunicació amb la ciutadania i oferir un recurs per a poder proposar iniciatives i publicar esdeveniments per part de tothom.

Es tracta d’eAgora, una aplicació mòbil gratuïta que esdevé un punt de trobada digital per a dinamitzar la vida al municipi i fomentar la participació ciutadana, amb l’objectiu de generar accions reals que ajudin a avançar cap a un model de municipi més participatiu, compromès i sostenible.

LA PRIMERA XARXA PER ALS MUNICIPIS QUE PROMOU LA SOSTENIBILITAT A TRAVÉS DE LA PARTICIPACIÓ CIUTADANA

eAgora és una xarxa social en la que, enlloc de seguir persones, seguim canals temàtics. Aquesta xarxa social, a través de punts i insígnies que podran guanyar els usuaris i usuàries, fomenta donar visibilitat i reforçar aquelles accions amb un major impacte positiu al municipi i les relaciona directament amb l’Agenda 2030 i els ODS.

És la primera app municipal que fomenta la participació ciutadana i la vincula a l’Agenda 2030, facilitant un espai de diàleg directe entre veïns, veïnes, entitats, comerços, empreses i l’Ajuntament.

LA PRIMERA APP QUE REGISTRA A TEMPS REAL ELS ODS DE L’AGENDA 2030

També facilita la recerca de qualsevol tipus d’acte al municipi a través del seu calendari; així com reportar incidències de la via pública i rebre informació directa de l’Ajuntament. En un futur, l’app inclourà altres funcionalitats relacionades amb l’administració electrònica i les smartcities, per a facilitar a tothom la realització de tràmits administratius a través del mòbil i tenir a mà tota la informació del municipi.

Són moltes les utilitats que l’aplicació ofereix i oferirà en un futur, convertint-se en la primera app ALL-IN-ONE per a l’administració que impulsa l’Agenda 2030.

Per a més informació podeu entrar a https://www.eagora.app/

Descàrrega per Google Play

Descàrrega per App Store