Premi literari Arròs amb lletres
2299
post-template-default,single,single-post,postid-2299,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Premi literari Arròs amb lletres

Premi literari Arròs amb lletres

El Ple ha aprovat per unanimitat la proposta de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja que consisteix en aprovar les bases i la convocatòria del Premi Literari de Prosa “Arròs amb lletres”, essent l’any XIVè de la seva edició i el IXè Premi d’Autor/a local.

Els treballs s’enviaran al correu electrònic biblioteca@santjaume.cat de la Biblioteca Francesc Balagué abans del dia 19 de novembre de 2022.

El premi es dota amb 600 euros i 300 euros el Premi d’Autor/a local.
S’atorgaran al millor conte o narració de tema lliure i seran adjudicats en data 16 de desembre de 2021 a les 19.00 a l’auditori municipal de Sant Jaume.

BASES CONCURS LITERARI ARRÒS AMB LLETRES 2022