Sorda guanya el Frame Film Festival a Sant Jaume d’Enveja
2270
post-template-default,single,single-post,postid-2270,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Sorda guanya el Frame Film Festival a Sant Jaume d’Enveja

Sorda guanya el Frame Film Festival a Sant Jaume d’Enveja

Coincidint amb la Setmana Internacional de les persones sordes, el públic de Sant Jaume que ha assistit aquest cap de setmana al festival itinerant de curtmetratges a l’auditori municipal ha decidit que Sorda, d’Eva Libertad i Nuria Muñoz, sigui el sisè finalista dels Premis Talent Frame que es celebraran el proper mes de desembre.