Sorteig de les persones candidates per al Tribunal del Jurat Popular.
2239
post-template-default,single,single-post,postid-2239,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Sorteig de les persones candidates per al Tribunal del Jurat Popular.

Sorteig de les persones candidates per al Tribunal del Jurat Popular.

Es pot consultar el Cens electoral de Sant Jaume d’Enveja fins el dia 20 de setembre, de 9:00h a 14:00h a l’Ajuntament de Sant Jaume, a fi que les persones interessades puguin revisar les seves dades i presentar reclamacions, si s’escau.

Ser jurat és un dret, i també és un deure.
El Tribunal del jurat és una institució democràtica que fa possible que la ciutadania participi directament de l’Administració de Justícia. Participar en els assumptes públics és un dret constitucional del ciutadà i també és una obligació cívica complir el deure de participació quan la llei ho disposa.