S’alliberen sis tortugues careta a la platja del Serrallo.
2139
post-template-default,single,single-post,postid-2139,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

S’alliberen sis tortugues careta a la platja del Serrallo.

S’alliberen sis tortugues careta a la platja del Serrallo.

Aquest dilluns, s’han alliberat sis exemplars de tortuga careta (Caretta caretta) a la platja del Serrallo de Sant Jaume d’Enveja, provinents dels nius localitzats l’any passat a la platja de l’Alfacada.

En l’alliberament ha participat personal de la Xarxa de Rescat de Fauna Marina de la Generalitat, el Parc Natural del Delta de l’Ebre, el Cos d’Agents Rurals, la Fundació CRAM i la Universitat de Vic, així com les entitats i persones voluntàries que han col·laborat en tot el procés.