Buda & Bike 2022
1962
post-template-default,single,single-post,postid-1962,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Buda & Bike 2022

Buda & Bike 2022

Descobreix l’illa de Buda a cop de pedal!

L’activitat consisteix en fer un recorregut amb bicicleta per l’interior de l’illa de Buda amb un guia especialitzat i gaudir de l’alt valor ambiental i paisatgístic, d’una degustació de productes km 0 del Delta i d’una mostra del folklore i la cultura popular de les Terres de l’Ebre.

Una oportunitat única per prendre consciència de la situació de vulnerabilitat que pateix l’illa a causa de l’increment del nivell del mar. En pocs anys, pot desaparèixer si no es protegeix, per això és importantíssim conèixer-la i solidaritzar-nos amb ella.