Visita institucional de la Delegada del Govern a Catalunya, l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay
1870
post-template-default,single,single-post,postid-1870,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Visita institucional de la Delegada del Govern a Catalunya, l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay

Visita institucional de la Delegada del Govern a Catalunya, l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay

Aprofitant la seva visita a les Terres de l’Ebre, ha estat rebuda aquest migdia pel Consistori municipal qui li ha plantejat la problemàtica de la necessitat urgent de protegir el Delta de l’Ebre i dels efectes de la regressió i el canvi climàtic.

La Delegada ha signat al Llibre d’Honor de l’Ajuntament i ha remarcat que els últims dies les converses han estat estan focalitzades amb el tema del Delta de l’Ebre i s’ha compromès a posar tot el que estigui a les seues mans per a donar una solució a la urgent problemàtica del Delta.

Aquesta tarde, Gay mantindrà una reunió amb els alcaldes de Sant Jaume d’Enveja i Deltebre per tractar diferents temes que afecten als dos municipis i al Delta de l’Ebre en general.