Carnaval a Sant Jaume d’Enveja!
1865
post-template-default,single,single-post,postid-1865,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Carnaval a Sant Jaume d’Enveja!

Carnaval a Sant Jaume d’Enveja!

Aquest passat dissabte, 9 d’abril, sobre les 11:30h del matí, els més joves començaven el #CarnaBars recorrent diferents bars del poble.

Ja per la tarde, més de 400 persones distribuïdes en 15 comparses, grups, parelles i per individual, van omplir els carrers de xalera, llum i color formant una gran rua de #Carnaval. Es van repartir un total de 16 premis i 9 vals de participació a les comparses no premiades, i la Quinta del 2004 va llegir el Pregó del rei Carnestoltes.

Aprofitem per felicitar als premiats/des i agrair la participació un any més, així com la col·laboració del jurat -una tasca cada cop més complicada per l’alt nivell que presenteu-, Protecció Civil, Quinta del 2004 i Consell de Joves de Sant Jaume.

La cloenda carnavalera arribava amb el #CarnaBall al Casal municipal. Una gran nit amb un èxit de participació de gent de totes les edats, gràcies a la col·laboració com sempre de diferents dj’s locals, que ens van fer disfrutar de la millor música actual i remember fins a la matinada.

Reportatge fotogràfic de la rua al següent enllaç https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4999100383519320&id=100002582248727