Aigua=Vida: Natura i lectura
1833
post-template-default,single,single-post,postid-1833,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Aigua=Vida: Natura i lectura

Aigua=Vida: Natura i lectura

Aigua=Vida: Natura i lectura és una iniciativa per conscienciar sobre la importància de l’aigua en l’equilibri del medi ambient, el desenvolupament sostenible i el canvi climàtic.

Aquesta setmana, comença el projecte Aigua=Vida: Natura i lectura a les Terres de l’Ebre, concretament a la Biblioteca Francesc Balagué de Sant Jaume d’Enveja amb la inauguració de l’exposició Aigua (ClijCat) i amb la realització d’un taller vinculat a càrrec del Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Més info https://biblioteques.gencat.cat/ca/detalls/Noticia/aigua-00008