L’alumnat de 5è de l’Escola Sant Jaume planta 40 xops pel Dia Mundial dels boscos
1820
post-template-default,single,single-post,postid-1820,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

L’alumnat de 5è de l’Escola Sant Jaume planta 40 xops pel Dia Mundial dels boscos

L’alumnat de 5è de l’Escola Sant Jaume planta 40 xops pel Dia Mundial dels boscos

Després de tants de dies, el temps ha acompanyat i l’alumnat de 5è de l’Escola Pública Sant Jaume ha pogut realitzar la plantada dels 40 xops al passeig fluvial del riu Ebre.

Aquesta activitat, duta a terme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja en motiu del Dia Mundial dels boscos, pretén conscienciar a tothom de la importància dels boscos, sobretot dels boscos de ribera típics del nostre Delta.

Reportatge fotogràfic complet a les xarxes socials de l’Ajuntament.