Presentació Manual de Bones Pràctiques Esportives
1800
post-template-default,single,single-post,postid-1800,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Presentació Manual de Bones Pràctiques Esportives

Presentació Manual de Bones Pràctiques Esportives

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja presentarà públicament el Manual de Bones Pràctiques Esportives aquest divendres, 25 de març a les 19:00h a l’Auditori municipal.

A l’acte participaran Toni Costes, Catedràtic d’INEFC, Guillermo Camarero, Graduat en CAFE i Francisco Martin, Llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació. Persones vinculades al món de l’esport i impulsores dels valors esportius.

#santjaumedenvejaonelsvalorssonlanostravictoria