Concessió de serveis per a l’explotació del bar-restaurant Casal
1780
post-template-default,single,single-post,postid-1780,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Concessió de serveis per a l’explotació del bar-restaurant Casal

Concessió de serveis per a l’explotació del bar-restaurant Casal

Licitació d’un contracte de concessió de serveis per a l’explotació del bar-restaurant situat a les dependències municipals del Centre Cultural Casal de Sant Jaume d’Enveja.

Les persones interessades poden presentar la proposició fins el dia 3 de maig al Registre General de l’Ajuntament.

Podeu consultar tota la informació al següent enllaç: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?reqCode=viewCn&idDoc=97491618&lawType= o bé dirigir-vos a l’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja.