Sant Jaume amb Ucraïna
1657
post-template-default,single,single-post,postid-1657,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Sant Jaume amb Ucraïna

Sant Jaume amb Ucraïna

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja s’uneix a la campanya de l’Associació És per tu de recollida d’aliments i medicaments per ajudar al poble ucraïnès.

Les principals necessitats són productes d’higiene infantil, mantes i edredons, paracetamol i ibuprofèn (nens i adults), analgèsics com nolotil, antibiòtic, gases, benes, crema per a les cremades i cops, antisèptics (Betadine, Clorhexidina) i tiretes de sutura.

Pel que fa a l’alimentació: cafè soluble, cafè natural, xocolata, cacau, llet pasteuritzada, llet en pols, conserves de carn i peix, arròs, pasta, oli, farina, galetes, llet en pols, cereals i farinetes envasades.

El punt de recollida és l’Ajuntament de Sant Jaume, en horari de 09:00 a 14:00 h.

Data límit: 15 de març