L’Alcalde de Sant Jaume d’Enveja compareix a la Comissió d’Estudi sobre la Protecció del Delta de l’Ebre al Parlament
1615
post-template-default,single,single-post,postid-1615,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

L’Alcalde de Sant Jaume d’Enveja compareix a la Comissió d’Estudi sobre la Protecció del Delta de l’Ebre al Parlament

L’Alcalde de Sant Jaume d’Enveja compareix a la Comissió d’Estudi sobre la Protecció del Delta de l’Ebre al Parlament

Joan Castor Gonell, l’Alcalde de Sant Jaume d’Enveja compareix a la Comissió d’Estudi sobre la Protecció del Delta de l’Ebre al Parlament, amb la resta d’alcaldes del Delta i el Tècnic de la Taula de Consens.

“Sí, el Delta és valor ambiental però també és activitat econòmica, és producció, és cultura, és tradició, és sentiment, és història i volem que sigue futur.” Ha manifestat l’alcalde preocupat per l’ecologisme radical i per qui promou actuacions zero al Delta i que es deixi tot en mans de la dinàmica natural.

Visualitza la compareixença en següent enllaç: https://acortar.link/p2LkMG