L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja posa en funcionament dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.
1589
post-template-default,single,single-post,postid-1589,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja posa en funcionament dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

L’Ajuntament de Sant Jaume d’Enveja posa en funcionament dos punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

Després de la seva adhesió a l’aliança de municipis per a la interoperabilitat de les estacions públiques de recàrrega ràpida i semiràpida per a persones usuàries de vehicles elèctrics, Sant Jaume d’Enveja ha posat en funcionament dos punts de recàrrega situats un al costat de l’Ajuntament i l’altre a l’aparcament de darrere de la Biblioteca Francesc Balagué.

L’objectiu és facilitar la mobilitat plena i que tot conductor usuari de vehicles elèctrics pugui accedir a qualsevol estació de recàrrega de Catalunya mitjançant una aplicació mòbil i sense cap cost.