Trobada de Corals Infantils Escolars
1545
post-template-default,single,single-post,postid-1545,single-format-standard,bridge-core-2.1.9,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Trobada de Corals Infantils Escolars

Trobada de Corals Infantils Escolars

Sant Jaume d’Enveja ha dut a terme la primera Trobada de Corals Infantils en la qual ha participat desenes d’alumnes dels col·legis de Sant Jaume, Els Muntells, així com els alumnes de l’Escola de Música Municipal i de l’Espiga d’Or de Deltebre.

L’objectiu de la proposta és fomentar el cant entre els més joves i també preservar algunes tradicions com la cantada de nadales.

Mira el reportatge complet al següent enllaç https://youtu.be/x5oXJEUTO3o